Att Åsa Bonellis uppföljare till ”stanna innan du går” skulle vara bra visste jag redan innan jag började läsa, därför blev jag inte ett dugg förvånad över att älska även denna bok.

Vi får återigen följa Malin och hennes mycket yngre pojkvän Gustav, de har trotsat Gustavs mamma och följt sin kärlek för varandra och är mycket lyckliga tillsammans. Ålderskillnaden är mest andra som bryr sig om, bakom en skärm kan man skriva vad som helst till andra vilket också händer för Malin som blir kallad både det ena och det andra på nätet.

En som däremot inte har något elakt att säga är advokaten Olof, som en dag stiger in på förlaget med ett förslag; att Malin ska skriva hans biografi.

Det visar sig finnas mycket mer bakom ytan än en snygg fasad med mycket pengar och de båda känner sig ovanligt avslappnade i varandras sällskap. Såpass avslappnade att Olof bjuder med Malin på en weekend uppe i fjällen och Malin bjuder i sin tur över honom till sitt lanställe på Möja.

Olof har dock en hemlig agenda…

Malin har i sin tur några tuffa beslut att fatta.

wp-1511369450710.jpg
nor

Vid ögonblickets slut har allt man kan begära av en roman. Romantik, spänning, vackra miljöer, en och annan twist som man var totalt oförberedd på (vad fan hände där?) och såklart en gnutta vuxenlek.

Det är en historia om att inte ta något för givet, att falla hårt och sedan ta sig upp igen lite starkare än innan. Om vänskap och livet i allmänt.

Författaren skriver med ett lätt flyt i texten, härliga gestaltningar och beskrivande miljöer.

Boken får <3<3<3<3<3 (5/5 hjärtan) av mig för att jag helt enkelt älskade den.

Vid ögonblickets slut är skriven av Åsa Bonelli och utgiven 2016 av Ordberoende förlag.

((ps. Kolla in det sjukt snygga omslaget! ))

Tack Åsa för att du har skrivit denna härliga uppföljare. Tack Ordberoende förlag för att jag fick möjligheten att läsa och recensera denna bok ❤

Annonser